Ursitoare botez Buzau

 

Botezul copilului este un moment crucial in viata copilului si a parintilor, iar parintii organizeaza o petrecere de botez Buzau  in cinstea sa cu mult fast si voie buna! Printre cele mai frumoase obiceiuri care se practica la botezuri Buzau , parintii pot aduce la botezul copilului, sau chiar si la taierea motului Buzau , ursitoare magice Buzau  care vor crea un spectacol minunat de care se vor bucura si parintii si invitatii, dar si copilul cand va creste mare si va  vedea inregistrarile de la botezul sau.

Ursitoarele Buzau asteapta momentul oportun al petrecerii pentru a isi face aparitia pe norisori de fum alb greu, pe muzica de poveste atent selectionata, rochii minunate si colorate aparand ca niste printese fermecate Buzau , realizand o atmosfera de basm la petrecerea de botez, impresionand invitatii cu spectacolul magic si dand o nota de poveste intregului eveniment.

Ursitoarele magice Buzau  vin la fiecare copil. Legenda spune ca ursitoarele sau ielele vin sa daruiasca fiecarui copil care se naste daruri spirituale: intelepciune, frumusete, bunatate, curaj, noroc, sanatate, dragoste, fericire si alte daruri  minunate pentru a ursi o viata frumoasa copilului nou-nascut.

Ursitoare Buzau  la taiere mot, Inchiriere Ursitoare Buzau

 

Zanele ursitoare Buzau  vin in numar de trei sau patru ursitoare: trei zane bune si una rea! Cele trei zane bune Buzau  ofera copilului numai daruri minunate, iar cea de-a patra zana Buzau , este rea si vine sa se razbune pentru ca nu a fost invitata la petrecerea copilului si va dori sa ii urseasca lucruri rele. Insa copilul va fi ferit de o ursita rea, deoarece puterile magice ale celor trei zane bune Buzau  o vor alunga pe ursitoarea cea rea Buzau . Zanele ursitoare Buzau  isi incep discursul, ursesc copilului darurile sufletesti si decid soarta sa, dar interpreteaza si semnificatia numelui pe care parintii si nasii l-au ales pentru copil: provenienta numelui, semnificatia numelui si ce influenta va avea numele asupra personalitatii copilului.

 

 Zane Ursitoare Buzau, Zane Bune Ursitoare la botez Buzau

 

Momentul cu ursitoare Buzau  dureaza aproximativ 30 de minute, timp in care se va desfasura in fata ochilor invitatilor o poveste rupta din lumea propriei copilarii si a basmelor copilariei. In timpul desfasurarii programului, zanele bune Buzau  vor imprastia confetti si praf magic, o masina de baloane sau masina de fum va crea senzatia de plutire. Efectul finalfiind cel al unui moment cu ursitoare memorabil la botez Buzau  pentru parinti, nasi si invitati.

Dupa ce momentul s-a incheiat, printesele ursitoare Buzau  nu isi iau inca ramas bun de la bebelus si de la invitati. Cu siguranta, copilul inconjurat de parinti si nasi se vor fotografia cu frumoasele zane ursitoare Buzau , dar si invitatii vor dori sa aiba o amintire cu personajele ursitoare ale copilului. Inchirierea ursitoarelor la botezuri Buzau si taierea motului Buzau  este o decizie de a avea un eveniment reusit, plin de farmec si totodata emotionant si care va ramane placut in amintirea tuturor.

Ursitoarele pot fi chemate pentru un botez organizat in Buzau, Nehoiu, Patarlagele, Pogoanele, Ramnicu Sarat, Amaru, Balaceanu, Balta Alba, Beceni, Berca, Bisoca, Blajani, Boldu, Bozioru, Bradeanu, Braesti, Breaza, Buda, C.A. Rosetti, Calvini, Canesti, Catina, Cernatesti, Chiliile, Chiojdu, Cilibia, Cislau, Cochirleanca, Colti, Costesti, Cozieni, Florica, Galbinasi, Gheraseni, Ghergheasa, Glodeanu Sarat, Glodeanu-Silistea, Grebanu, Gura Teghii, Largu, Lopatari, Luciu, Magura, Manzalesti, Maracineni, Margaritesti, Merei, Mihailesti, Movila Banului, Murgesti, Naeni, Odaile, Padina, Panatau, Pardosi, Parscov, Pietroasele, Podgoria, Posta Calnau, Puiesti, Racoviteni, Ramnicelu, Robeasca, Rusetu, Sageata, Sahateni, Sapoca, Sarulesti, Scortoasa, Scutelnici, Siriu, Smeeni, Stalpu, Tintesti, Tisau, Topliceni, Ulmeni, Unguriu, Vadu Pasii, Valcelele, Valea Ramnicului, Valea Salciei, Vernesti, Vintila Voda, Viperesti, Zarnesti, Ziduri