Servicii foto video evenimente

Servicii foto pentru nunta, botez, cununie civila, petreceri copii, zi onomastice sau alte evenimente

Abordam diferite stiluri, in functie de client si de eveniment, ne adaptam cu usurinta, suntem creativi in orice situatie si facem ca fiecare sedinta foto sau eveniment sa fie unicat si de neuitat!

Tinem la calitate si creativitate, indiferent de eveniment: fotografii la nunta, fotografii la botez, fotografii la cununia civila, sedinta foto outdoor, sedinta foto de studio , trash the dress sau alte evenimente. Folosim aparatura de ultima generatie, camere foto profesioniste DSLR, multiple obiective, sisteme de iluminat, alte accesorii. Si folosim cele mai actuale soft-uri pentru prelucrare foto.

 

Servicii video pentru nunta, botez, cununie civila, petreceri copii, zi onomastice sau alte evenimente

Fie ca doriti filmari la nunti, filmari la botez, filmari la cununia civila, filmari la petreceri si alte evenimente speciale, raportul calitate-pret este de neegalat!

Se spune ca un film bun trebuie sa iti trezeasca senzatii si trairi. Noi consideram ca un eveniment important din viata voastra surprins in imagini de noi trebuie sa va trezeasca o suita de emotii si senzatii. Ne concentram sa redam prin filmul de nunta sau botez, bucuria acelei zile, trairile familiei si prietenilor care v-au fost alaturi, gandurile voastre. Pentru a putea ajunge sa realizam asta urmarim sa va cunoastem si sa aflam cat mai multe detalii despre voi.

 

Ne propunem ca la fiecare eveniment clientul sa fie atat de multumit incat atunci cand se va uita la fotografiile realizate, sa isi aduca aminte de momentele de neuitat si implicit sa isi aduca aminte cu drag de echipa All Included Events