Firma organizari Evenimente

 

All Included Events este o agentie de organizari evenimente in Romania prezenta pe piata din anul 2007. Seriozitatea, responsabilitatea si lucrurile bine facute pozitioneaza aceasta echipa pe primul loc in acest domeniu in toata Romania. Evenimentele organizate pe parcursul anilor se situeaza de la petrecerile pentru copii cu program de animatie si decoratiuni, pana la nuntile organizate complet si evenimentele corporate cu un numar mare de participanti.

In timp, ne-am dezvoltat o gama larga de servicii pentru organizarea evenimentelor si ne-am specializat astfel incat clientii nostri sa fie multumiti. Evenimentele pe care le organizam sunt:

Nunta

Botez

Majorat

Petrecere copii

Evenimente corporate

Serviciile pe care le oferim sunt urmatoarele:

Decoratiuni pentru nunta, decoratiuni pentru botez, decoratiuni pentru petreceri copii , decoratiuni pentru petreceri corporate si pentru orice alt gen de petreceri.

Accesorii  pentru petreceri

Candy bar pentru nunta, candy bar pentru botez, candy bar temtice pentru petreceri copii, candy bar pentru evenimente corporate.

Ursitoare pentru botez care au o coregrafie bine pusa la punct .

Formatie pentru nunta, formatie pentru botez sau formatie pentru orice alt gen de eveniment.

Hostess & promoteri

Invitatii pentru nunta, invitatii pentru botez, invitatii pentru evenimente corporate, invitatii pentru petreceri copii, marturii pentru nunta, marturii pentru botez si multe alte posibilitati cu o gama variata de design-uri.

Marturii pentru nunta , marturii pentru botez

– Magician pentru petreceri copii, magician pentru nunta, magician pentru botez, magician pentru petreceri private

Momente artistice precum dansuri populare, belly dance, cabaret, salsa, dans tiganesc, can-can, balet aerian si multe alte momente artistice.

Servicii Foto & Video de calitate

– Porumbei pentru nunta

Dj , MC si sonorizare pentru petreceri si evenimente.

Pinnata pentru petreceri copii

 

All Included Events ofera consultanta clientilor sai si ii ajuta sa opteze pentru serviciile de care au nevoie. Asadar, suntem regizorii evenimentelor dumneavoastra prin intermediul experientei si a profesionalismului nostru.