Organizari evenimente Giurgiu

organziare nunta, organizari nunti, decoratiuni nunta, aranjamente florale nunta

Ne numim All included Events si suntem o agentie de organizari evenimente prezenta pe piata din Giurgiu inca din anul 2007. Buna dispozitie, responsabilitatea si lucrurile bine facute pozitioneaza aceasta echipa pe primul loc in acest domeniu in toata Romania. Evenimentele organizate in Giurgiu pe parcursul anilor cuprind de la petreceri copii cu program de animatie si decoratiuni, pana la nunti organizate complet si evenimente corporate cu un numar mare de participanti.

Ne-am dezvoltat o gama larga de servicii pentru organizarea evenimentelor in Giurgiu si ne-am specializat  ca toata lumea sa fie multumita pana la ultimul detaliu. Serviciile pe care le oferim sunt urmatoarele:

– Accesorii  pentru petreceri

– Ursitoare pentru botez in judetul Giurgiu care au o coregrafie bine pusa la punct .

– Hostess & promoteri

– Decoratiuni evenimente Giurgiu, decoratiuni pentru nunta, decoratiuni pentru botez, decoratiuni pentru petreceri copii , decoratiuni pentru petreceri corporate si pentru orice alt gen de petreceri ce are loc in judetul Giurgiu.

– Formatie pentru nunta Giurgiu, formatie pentru botez sau formatie pentru orice alt gen de eveniment.

– Candy bar evenimente Giurgiu, candy bar pentru nunta , candy bar pentru botez, candy bar temtice pentru petreceri copii, candy bar pentru evenimente corporate.

– Magician pentru petreceri copii, magician pentru nunta, magician pentru botez, magician pentru petreceri private

– Dj , MC si sonorizare pentru petreceri si evenimente.

– Pinnata pentru petreceri copii

– Momente artistice precum dansuri populare, belly dance, cabaret, salsa, dans tiganesc, can-can, balet aerian si multe alte momente artistice.

– Servicii Foto & Video de calitate

– Marturii pentru nunta , marturii pentru botez

– Porumbei pentru nunta

– Invitatii pentru nunta, invitatii pentru botez, invitatii pentru evenimente corporate, invitatii pentru petreceri copii, marturii pentru nunta, marturii pentru botez si multe alte posibilitati cu o gama variata de design-uri.

 

Va putem ajuta cu organizarea unui eveniment in Giurgiu, Bolintin-Vale, Giurgiu, Mihailesti, Adunatii-Copaceni, Baneasa, Bolintin-Deal, Bucsani, Bulbucata, Buturugeni, Calugareni, Clejani, Colibasi, Comana, Cosoba, Crevedia Mare, Daia, Floresti-Stoenesti, Fratesti, Gaiseni, Gaujani, Ghimpati, Gogosari, Gostinari, Gostinu, Gradinari, Greaca, Herasti, Hotarele, Iepuresti, Isvoarele, Izvoarele, Joita, Letca Noua, Malu, Marsa, Mihai Bravu, Ogrezeni, Oinacu, Prundu, Putineiu, Rasuceni, Roata De Jos, Sabareni, Schitu, Singureni, Slobozia, Stanesti, Stoenesti, Toporu, Ulmi, Valea Dragului, Vanatorii Mici, Varasti, Vedea