Organizari evenimente Braila

Suntem o agentie de organizari evenimente Braila. Evenimentele organizate in Braila pe parcursul anilor cuprind de la petreceri copii cu program de animatie si decoratiuni, pana la nunti organizate complet si evenimente corporate cu un numar mare de participanti.Buna dispozitie, responsabilitatea si lucrurile bine facute pozitioneaza aceasta echipa pe primul loc in acest domeniu in toata Romania.

organziare nunta, organizari nunti, decoratiuni nunta, aranjamente florale nunta

In timp ne-am dezvoltat o gama larga de servicii pentru organizarea evenimentelor in Braila si ne-am specializat  ca toata lumea sa fie multumita pana la ultimul detaliu. Serviciile oferite sunt urmatoarele:

– Candy bar evenimente Braila, candy bar pentru nunta , candy bar pentru botez, candy bar temtice pentru petreceri copii, candy bar pentru evenimente corporate.

– Hostess & promoteri

– Decoratiuni evenimente Braila, decoratiuni pentru nunta, decoratiuni pentru botez, decoratiuni pentru petreceri copii , decoratiuni pentru petreceri corporate si pentru orice alt gen de petreceri ce are loc in judetul Braila.

– Formatie pentru nunta Braila, formatie pentru botez sau formatie pentru orice alt gen de eveniment.

– Invitatii pentru nunta, invitatii pentru botez, invitatii pentru evenimente corporate, invitatii pentru petreceri copii, marturii pentru nunta, marturii pentru botez si multe alte posibilitati cu o gama variata de design-uri.

– Marturii pentru nunta , marturii pentru botez

– Momente artistice precum dansuri populare, belly dance, cabaret, salsa, dans tiganesc, can-can, balet aerian si multe alte momente artistice.

– Servicii Foto & Video de calitate

– Porumbei pentru nunta

– Magician pentru petreceri copii, magician pentru nunta, magician pentru botez, magician pentru petreceri private

– Dj , MC si sonorizare pentru petreceri si evenimente.

– Pinnata pentru petreceri copii

– Accesorii  pentru petreceri

– Ursitoare pentru botez in judetul Braila care au o coregrafie bine pusa la punct .

 

Va putem ajuta cu organizarea evenimentelor in Braila si Faurei, Ianca, Insuratei, Baraganul, Bertestii De Jos, Bordei Verde, Cazasu, Chiscani, Ciocile, Ciresu, Dudesti, Frecatei, Galbenu, Gemenele, Gradistea, Gropeni, Jirlau, Marasu, Maxineni, Mircea Voda, Movila Miresii, Racovita, Ramnicelu, Romanu, Rosiori, Salcia Tudor, Scortaru Nou, Silistea, Stancuta, Surdila-Gaiseanca, Surdila-Greci, Sutesti, Tichilesti, Traian, Tudor Vladimirescu, Tufesti, Ulmu, Unirea, Vadeni, Victoria, Visani, Viziru, Zavoaia