Organizare petreceri copii

Animatori pentru petreceri copii si mascote pentru petreceri copii

Pentru ca petrecerea copiilor dumneavoastra sa fie una reusita in care toti copii sa se simta bine si sa intalneasca personajele lor preferate va oferim animatori pentru petrecerea copilului si mascote pentru petrecerea copilului.

Impreuna vom reusi sa facem dintr-o petrecere de copii una din cele mai frumoase amintiri a copilariei lor cand aducem accesoriile potrivite varstei lor.

Cel mai important detaliu in organizarea petrecerii copilului dumneavoastra este inchirierea animatoriilor pentru petrecerea copiilor sau mascotelor pentru petrecerea copilului. Sunt multe firme care organizeaza petreceri pentru copii dar calitatea costumelor sau calitatea actului de animatie lasa de dorit. Firma noastra se ocupa cu organizarea petrecerilor pentru copii de mai bine de 10 ani si am facut foarte multi copii fericiti in petrecereile pe care le-am organizat.

organizare petreceri copii, organizare petreceri pentru copii, animatori petreceeri copii, mascote petreceeri copii

Avem oferte pentru petrecerea copilului si foarte multe personaje atat animatori cat si mascote cum ar fi animatoarea Elsa care este foarte ceruta de catre copii, Anna, Sofia Rapunzel, Spiderman, Pitter Pan, Batman, Superman, Iron Man, Sportacus, Stefania, Alba ca zapada, Belle , Jasmine, Minnie si Mickey, Zorro, Motanul Incaltat si multi altii.

 

Accesorii pentru petreceri copii

Pentru ca petrecerea copilului dumneavoastra sa fie cat mai completa dispunem si de accesorii pentru petreceri. Noi aducem desenele animate la petrecerea lor prin accesorii tematice de petreceri pe coifuri, coronite cu texte si urari, paie colorate, paie tematice, pahare colorate si imprimate cu personajele lor preferate, banner cu numele sarbatoritului sau cu tema petrecerii, farfurii colorate cu personaje din desene animate, farfurii colorate, pinata, baloane simple, baloane cu heliu .

Pinata pentru pentru petrecerea copilului

pinata petreceri copii, pinata cu dulciuri, jocuri pentru copii petreceri

Pinata reprezinta pentru petrecerea copiilor elementul surpriza al unei petreceri care ii va bucura pe toti invitatii indiferent de varsta. Pinata  poate sa contina dulciuri impachetate, bomboane, confetii sau balonase mici. Va putem personaliza pinata in functie de tematica petrecerii sau a evenimentului sau in functie de preferinte.

Tort si candy bar pentru copii

Realizam torturi personalizate pentru orice tip de eveniment. Torturi si candy bar cu personaje pentru petrecerea copilului, personalizate pe tematica evenimentului in functie de dorinta copiilor dumneavoastra.