Organizare nunta

Firma de organizari nunti  All Included Events  cu o experienta din 2007, se simte onorata de cate ori este implicata in cel mai important eveniment din viata unui cuplu si astfel, va acorda insemnatatea si atentia cuvenita, tratand cu delicatete fiecare detaliu si aspect de organizare nunta de la a la z nunta.
organizare nunta, decoratiuni nunta, candy bar nunta, masa prezidiu nunta, aranjamente florale nuntaFiecare mireasa isi imagineaza propria nunta, inca de mica, ca fiind unica si speciala. All Included Events poate transforma visul oricarei mirese in realitate si iti poate oferi momente de basm in cea mai importanta zi a vietii tale.

Cand vine vorba de organizarea unei nunti, cel mai important lucru pentru noi este discutia cu cei doi indragostiti, in care ne vom cunoaste si vom afla exact ce isi doresc pentru nunta lor ideala iar noi vom gasi cele mai bune variante si ii vom ajuta cu idei pentru a crea impreuna un eveniment unic, care sa-i reprezinte si la care toate lumea sa se simta excelent!

Suntem o agentie de organizari nunti full service , avem un numar mare de servicii pe care le prestam pentru ca nunta dumneavoastra sa fie perfecta si sa nu ii lipseasca nimic:

Candy bar pentru nunta

Fruit bar pentru nunta

Fantana de ciocolata sau fantana de sampanie

Decoratiuni pentru nunta

Invitatii si marturii

Foto & Video nunta

Porumbei

Accesori nunta

Hostess nunta

Momente artistice nunta (dans oriental , dans popular, salsa, brazilian, cabaret, can-can, balet aerian, echilibristica,s.a)

Formatie nunta

Dj si MC nunta Sonorizare

Magician pentru nunta

Fum greu pentru nunta

Gheata carbonica nunta

Fantana de ciocolata sau fantana de sampanie

Artificii exterior nunta

Animatori pentru nunta

 

Ca o organizarea unei nunti sa fie perfecta trebuie  multa atentie la fiecare detaliu iar noi cei de la All Included Events avem o experienta  bogata in ceea ce priveste organizarea nuntilor sau organizarea oricarui eveniment important din viata dumneavoastra.

 

 

 

Call Now ButtonCall now! L-V / 09:00-18:00