Organizare evenimente corporate

Un eveniment corporate in implica o multime de lucruri: in primul rand, organizarea unui eveniment presupune realizarea unui concept cu tematica corespunzatoare afacerii sau motivului intrunirii. Motivul conferintei trebuie sa fie prezent peste tot in cadrul evenimentului. Conceptul se discuta cu beneficiarul, se alege tematica si se pun la punct toate detaliile. Un eveniment de amploare, cum este o petrecere corporate, necesita un program ce trebuie respectat cu strictete. In jurul acestui program se vor desfasura toate activitatile ce tin de organizarea conferintei.

evenimente corporate, arcada baloane, decoratiuni evenimente corporate

In primul rand, trebuie stabilita o lista a invitatilor, o baza de date cu informatiile necesare pentru a trimite o serie de invitatii potrivite cu tema conferintei. Invitatiile trebuie imprimate cu datele corecte ale oaspetilor si trebuie trimise din timp pentru a asigura prezenta in numar mare la eveniment.

Invitatii veniti din strainatate trebuie preluati de la aeroport, iar transportul trebuie asigurat intr-un autobuz comun sau, daca nu se poate, trebuie rezervate bilete si distribuite itinerarii pentru cei care vor calatori independent. De asemenea, in cazul conferintelor care ncesita o deplasare pe teren, trebuie asigurat un mijloc de transport in comun ce se va deplasa cu  oaspetii unde este nevoie.

Urmatorul pas este de a alege locatia evenimentului corporate: o sala de conferinte potrivita pentru numarul de invitati. Sala aleasa trebuie sa puna la dispozitie o serie de servicii: scaune si mese confortabile, computere cu acces la internet, internet wireless, spatiu pentru pauza de cafea si spatiu pentru fumat. O firma de catering trebuie contactata pentru  a aduce gustari calde si reci, cafea, ceai, sucuri, apa si dulciuri pentru invitati. Pauzele de masa trebuie respectate pentru confortul invitatilor. In functie de programul conferintei trebuie asigurat cel putin pranzul pentru invitati. Pentru invitatii veniti din afara judetului trebuie asigurata cazarea in apropierea locatiei evenimentului.

Sala conferintei unde are loc evenimentul corporate trebuie de asemenea decorata cu bannere si brosuri informative pentru invitati pentru a ii ajuta sa urmareasca programul conferintei. Decoratiunile pot fi si baloane cu heliu, arcada din baloane si decoratiuni din baloane sau aranjamente florale pentru a infrumuseta spatiul destinat conferintei.

Pentru evenimentul propriu-zis trebuie asigurate o serie de materiale si servicii: consumabile precum foi, pixuri, mape si dosare cu informatii si alte detalii ce trebuie achizitonate de la un furnizor din oras. In functie de tema evenimentului mai trebuie asigurate materiale informative si diplome si alte materiale personalizate pentru invitati. Evenimentul trebuie dotat cu sistem sonorizare, casti, microfoane, videoproiector si alte materiale tehnice.

Un eveniment corporate are nevoie si de anumite servicii precum hostess pentru evenimente corporate care va conduse invitatii la locurile lor in momentul sosirii la conferinta si fotograf care sa asigure documentarea intregului eveniment in vederea publicarii pe site-ul companiei, pentru un eventual comunicat de presa. In functie de tematica evenimentului, este posibil sa fie necesar un speaker si, daca evenimentul se tine intr-o anumita limba care este necunoscuta pentru unii dintre participanti, va fi necesar unul sau mai multi traducatori care sa interpreteze ceea ce se discuta in cadrul conferintei.

La finalul fiecarei zile se face bilantul intr-un cadru mai destins: intr-un restaurant sau intr-un spatiu unde participantii se pot relaxa. Orasul dumneavoastra poate oferii o multime de oportunitati in acest sens. Restaurante, cafenele, baruri selecte la care se pot adauga si momente artistice de dansuri populare, dansuri orientale dansuri moderne si de societate si alte distractii precum un spectacol de magie sau de teatru, acestea pot fi rezervate si vor constitui momente frumoase de relaxare dupa o zi plina. La finalul oricarui eveniment corporate, invitatii trebuie sa primeasca un mic cadou sau o marturie a participarii lor la conferinta. Cadourile personalizate sunt cea mai buna alegere pentru aceste tipuri de evenimente.

Cea mai buna solutie pentru un eveniment corporate de succes este ca o echipa cu experienta sa se ocupe de organizarea intregului eveniment. Toate detaliile vor fi astfel puse cap la cap si imbinate cu profesionalism, rabdare si calitate pentru ca dumneavoastra sa aveti un eveniment de succes. O conferinta reusita este un succes pentru afacerea dumneavoastra, iar sansele de dezvoltare ale afacerii dumneavoastra cresc considerabil!

Cu creativitate, originalitate si ani de experienta acumulati in organizarea de evenimente corporate, vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecarui eveniment, facand parte din aceeasi echipa si asigurandu-ne impreuna de succesul evenimentului corporate.