Organizare botez

Petrecerea de botez este primul eveniment din viața bebelușului tău. Însă organizarea unui eveniment special poate fi  stresantă și obositoare pentru toti părinți. Echipa All Included Events  îți sare în ajutor iți pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru ca petrecerea de botez a bebelușului tău sa fie un eveniment memorabil !

Iată în continuare ce trebuie să știi despre botez, de la A la Z!

Planificarea și organizarea botezului până în cele mai mici detalii  îți vor garanta succesul unei seri de neuitat. Chiar dacă bebelușul nu va putea participa activ la această petrecere, amintirile imortalizate îi vor aduce cu siguranță zâmbete pe buze peste ani.

organizare botez, candy bar pentru botez,

Nasterea unui copil reprezinta pentru orice familie un miracol si o binecuvantare data de Dumnezeu.  Botezul este taina initierii prin care copilul, prin scufundarea de catre preot in apa sfintita, este crestinizat si iertat de pacatul stramosesc.

Firma noastra va sprijina si va ofera servicii de calitate pentru relizarea unui botez de neuitat. Va stam la dispozitie cu pachete personalizate atractive si ieftine.

Pentru un organizarea unui botez de neuitat, iti putem oferi urmatoarele servicii :

Servicii foto video botez

Candy bar pentru botez

Tort personalizat pentru botez

Ursitoare pentru botez

Invitatii si marturii pentru botez

Decoratiuni pentru botez

Accesorii pentru botez

Formatie pentru botez

Animatori si mascote pentru petrecere botez

Dj sau MC pentru botez

Si multe alte servicii pentru ce tin de organizarea unui botez .

Studiem atent cerintele clientilor nostri si reusim intotdeauna sa le satisfacem prin creativitate si solutii ingenioase.  Cu creativitate, originalitate si ani de experienta acumulati in organizarea de evenimente private botez, vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecarui botez, facand parte din aceeasi echipa si asigurandu-ne impreuna de succesul evenimentului privat dorit.