Momente artistice evenimente

Momente artistice evenimente

All Included Events va ofera momente artistice de dans pentru evenimente. Momentele artistice la evenimente sunt create pentru a mentine buna dispozitie a invitatiilor. Ii puteti incanta cu un spectacol de dans: dansuri populare, dans de societate, latino, dans tiganesc, dans oriental, acrobatii, echilibristica, cabaret sau can-can. Puteti alege un pachet cu mai multe dansuri, cu mai multe intrari si costumatii la evenimentul dumneavoastra!

dansuri populare, nunta, botez,evenimente

 

Realizam un show nemaipomenit cu dansuri moderne la orice tip de eveniment! Fie ca organizati o nunta, un botez sau aveti o gala, o prezentare de produs, un targ, o expozitie, un eveniment corporate, dansurile moderne isi fac aparitia pentru a inveseli atmosfera cu un moment artistic deosebit. Dansatorii nostri profesionisti pot realiza spectacole de 20 de minute si la nunta, botez, petreceri aniversare si onomastice. Dansatorii nostri profesionisti pot interpreta orice tip de dans modern si de societate: dansuri can-can, dans cabaret, dansuri cu poiuri, dansuri salsa, cha-cha, dansuri latino, burlesque, tango, vals, balet, popular si multe altele! Dansurile pentru evenimente sunt la mare cautare, si sunt aduse din ce in ce mai des la petreceri.

 

Dansuri orientale / Belly dance evenimente

dans oriental, belly dance, dans oriental nunta, belly dance nunta, botez, petreceri private

Dansurile orientale se preteaza pentru orice tip de eveniment: nunta, botez, petrecere aniversara, majorat, banchet, balul bobocilor, inaugurare club sau bar, expozitii, targuri, petreceri corporate, evenimente de ocazii speciale: Craciun, Revelion si alte evenimente.

 

Dansatoarele din buric sunt foarte apreciate la evenimente deoarece invioreaza atmosfera, incanta privirile invitatilor si schimba ritmul petrecerii cu sunetele armonioase si exotice ale muzicii orientale arabesti sau turcesti.