Invitatii & Marturii

Va oferim cele mai deosebite invitatii si marturii pentru evenimente precum: nunti, botezuri, petreceri pentru copii, evenimente corporate, etc. Dispunem de o gama variata de modele, astfel incat dumnevoastra sa aveti de unde alege ceea ce va place si ceea ce vi se potriveste. Avem invitatii de nunta, invitatii de botez, invitatii pentru petreceri copii, invitatii pentru evenimente corporate ce pot fi traditionale, elegante, haioase, personalizate cu poze, din ciocolata, magnetice, toate intr-un singur loc.

Cu ajutorul nostru puteti alegete cea mai potrivita invitatie pentru evenimentul special din viata dumneavoastra, fie ca este o nunta, un botez, o aniversare sau orice alt eveniment noi va oferim cea mai noua gama de invitatii pentru toate buzunarele. Invitatiile noastre sunt realizate in diverse stiluri si tematici ! Noi stim ca invitatiile pentru evenimentul dumneavoastra sunt foarte importante, de aceea va punem la dispozitie o multime de modele noi din care puteti alege: invitatii simple, invitatii vintage, invitatii jucause, invitatii puzzle, invitatii personalizate si multe altele!

De asemenea avem si marturii pentru nunta si marturii pentru botez in diferite forme marturii din ciocolata pentru nunta, marturii din ciocolata pentru botez, marturii dulci (bomboane si migdale glazurete in saculeti sau diferite alte cutiute de prezentare), marturii lumanare, marturii porumbei de sticla, marturii colivie cu bomboane, toate personalizate cu nume si data eveniment. Daca va doriti marturii cu poza va oferim varianta puzzle, magnet cu poza, rama foto simpla sau magnetica.