Hostess & promoteri

Hostess evenimente

Prima impresie a evenimentului dumneavoastra este foarte importanta, si pentru asta va putem ajuta cu hostess pentru primirea invitatiilor dumneavoastra asa cum se cuvine.

Noi va punem la dispozitie hostess pentru orice fel de eveniment:  hostess pentru nunta, hostess pentru botez, petreceri sau hostess pentru evenimente corporate.

Daca aveti un eveniment important, cu siguranta prima impresie pentru evenimentul dumneavoastra o va face primirea. Noi va punem la dispozitie hostess pentru evenimente Constanta:  hostess pentru nunta, hostess pentru botez, petreceri sau evenimente corporate.

Echipa de hostess poate fi  formata din fete cu prestanta eleganta, sau in functie de tematica evenimentului.

Orice eveniment poate fi gestionat cu usurinta de catre o echipa de hostess fete sau baieti care vor fi la dispozitia invitatilor si organizatorilor!

Promoteri

Stim cat de important este ca un targ sau o expozitie sa se desfasoare exact cum trebuie. Invitatii trebuie primiti, informatiile trebuie impartite mereu tuturor celor prezenti, liste de prezenta trebuie intocmite, liste cu invitati, pliante cu informatii… Totul poate fi gestionat cu usurinta de catre o echipa de promoteri fete sau promoteri baieti care vor fi la dispozitia invitatilor si organizatorilor!

Cuprindem in zambetele noastre succesul evenimentului dumneavoastra! Promoterii nostrii formeaza o echipa prietenoasa de mare ajutor pentru orice eveniment sau activitate de promovare.