Decoratiuni evenimente

 Suntem pregatiti cu decoratiuni pentru orice gen de organizari de evenimente, de la organizare nunta, organizare botez, organizare majorat, organizare evenimente corporate, chiar si organizare curs festiv si organizare petreceri copii.

Decoratiunile pentru evenimente sunt necesare pentru a crea un ambient de sarbatoare, alegeti dintr-o varietate mare de decoratiuni baloane : baloane cu heliu, baloane din folie, arcada de baloane , baloane jumbo, masina de facut baloane de sapun, aranjamente florale cu flori naturale, confetti, masina de fum si baloane de sapun, gheata carbonica, cutie pentru dar, pahare pentru miri si nasi , lumanari pentru botez sau pentru nunta, numere pentru masa , si multe alte elemente ce tin de decorarea unui eveniment.

Decoratiuni pentru nunta

decortiuni baloane organizare evenimente all included events

Visele dumneavoastra impreuna cu imaginatia si experienta noastra pot transforma o nunta banala intr-o nunta de neuitat. Cu totii stim ca organizarea unui eveniment necesita mult timp iar oricarui detaliu ii trebuie acordata o atentie deosebita.

Tematica evenimentului, culorile predominante, husele de scaun, decorarea meselor, aranjamentele florale, decoratiunile cu baloane, marturiile si multe alte accesorii specifice fiecarui eveniment sunt detalii ce pot fi stabilite de dumneavoastra impreuna cu echipa noastra.

Decoratiuni pentru botez


Decorarea spatiului unde are loc evenimentul de botez este obligatorie. O combinatie de culori aparte, un numar minim de elemente cheie cum ar fi Barza din balon umplut cu Heliu sau diverse arcade din baloane, balon Jumbo, sunt doar cateva din multiplele exemple de decoratiuni personalizate pe care le putem oferi. Petrecerea de botez poate fi una tematica si se poate decora in functe de tema aleasa.

Decoratiuni specifice la biserica pentru botez

Cristelnita, lumanarea si cruciulitele sunt obligatorii la biserica pentru botez. Decoratorii nostri vor personaliza fiecare element si vor realiza o atmosfera de basm acestui eveniment unic in viata copilului dumneavoastra.

 

Decoratiuni pentru petreceri copii

O petrecere pentru copii trebuie decorata de la zero. Consiliem parintii in alegerea unei locatii, amenajam impreuna locatia cu decoratori profesionisti, pregatim meniul, cream impreuna programul artistic.

Pentru a crea o atmosfera de neuitat la petrecerea micutului tau, ne vom ocupa cu decorarea localului in care va avea loc petrecerea. Elementele esentiale pentru succesul unei petrecerii sunt baloanele multiculore, mari sau micute, imprimate cu diverse personaje din desene animate, litere din baloane, baloanele arcada, baloanele cu heliu etc. Un succes rasunator in randul copiilor il au baloanele in forma de animale sau in forma de flori, modelate cu mare dibacie de animatorii nostri.

Orice petrecere de copii trebuie decorata cu baloane intr-un stil aparte. De aceea noi venim in intampinarea clientilor cu idei si solutii originale, iar decoratiunile cu baloane executate de echipa noastra vor incanta de fiecare data si pe cei mai exigenti dintre dumneavoastra : ghirlande, arcade cu aer sau heliu, inimi, verighete, baloane cu heliu, baloane Jumbo, litere, cifre, etc.

Decoratiuni evenimente corporate

Fie ca va doriti decoratiuni din cele mai simple precum numere de mese si arcada de baloane la intrarea in local, sau decoratiuni mai complexe, precum decoratiuni florale pentru mese sau balon Jumbo care sa se declanseze intr-un moment cheie al evenimentului, noi va oferim tot ce aveti nevoie pentru ca eveimentul dumneavoastra corporate, petrecere sau conferinta sa fie marcat cum se cuvine. All Included Events va doteaza cu banner, confetti, si alte decoratiuni tematice pentru a personaliza evenimentul dupa tematica!