Candy bar evenimente

Fie ca este vorba despre organizarea unei nunti, organizarea unui botez organizarea unei petreceri pentru copii sau unei petreceri corporate, candy bar  sau barul de fructe sunt o alegere perfecta pentru invitatii iubitori de dulciuri sau de fructe. Tuturor ne plac fructele si in special dulciurile. Dulciurile pot fi atractia principala atat pentru copii cat si pentru adulti. De aceea candy bar-ul este cea mai buna alegere la un eveniment.

 

Candy bar este atractia dulce a evenimentului dumneavoastra. Cu siguranta toata lumea iubeste dulciurile, sau daca nu, macar fructele. Si de aceea, noi va punem la dispozitie cele mai calitative produse, pornind de la briose, cake-pops, minitarte, prajituri, minibriose, biscuiti, macaroons, minieclere, mousse, tiramisu, torturi, jeleuri, marshmaloows, acadele, bomboane etc.

 

Candy bar tematic

Indiferent de evenimentul pe care il realizati, candy bar-ul sau barul de fructe sunt o alegere perfecta pentru invitatii iubitori de dulciuri sau de fructe. Tuturor ne plac fructele si in special dulciurile. Dulciurile pot fi atractia principala atat pentru copii cat si pentru adulti. De accea candy bar-ul este cea mai buna alegere la un eveniment. Ne ocupam cu grija de toate produsele pornind de la minitarte, prajituri, minibriose, briose, cake-pops, biscuiti, macaroons, jeleuri, marshmaloows, acadele, bomboane minieclere, mousse, tiramisu, torturi etc. Pentru cele mai frumoase si elegante petreceri va oferim candy bar tematic la evenimente.

 

Torturi personalizate

Fiecare ocazie merita un tort personalizat pe masura . Fie ca e vorba despre o aniversare ,o nunta ,un botez  sau o petrecere speculoasa cu familia, prietenii si colegii, tortul face parte din povestea ce va fi spusa a doua zi. Este acel lucru care poate transforma petrecerea in eveniment.

Avem experienta si in a face torturi personalizate pentru petrecerea copiilor .Torturi cu Elsa ,torturi cu Rapunzel torturi cu MICKEY SI MINNIE ,torturi cu Hello Kitty , acestea sunt doar cateva exemple de torturi cu care firma noastra a adus zambetele pe fata micutiilor .

Misiunea ta este sa alegi tema petrecerii iar a noastra sa ii dam culoare, gust si spectaculozitate.

 

Prajituri pentru evenimente

O petrecere,o nunta ,un botez  sau orice alt eveniment fara prajituri parca nu are nici un farmec .Avem o gama variata de prajituri pentru evenimentul dumneavoastra .Avem cupe de tiramisu cu mascarpone ,piscoturi  , cake pops chiar si briose . Prajiturile sunt perfecte pentru nunta, botez, petreceri copii chiar si pentru evenimente corporate.

 

Fantana de ciocolata

Inca o varianta buna de a indulci invitatii la evenimentul dumneavoastra din Constanta este fantana de ciocolata ,fantana este o idee buna fie ca este vorba despre o petrecere a copiilor ,o nunta un botez sau orice alt eveniment care are loc in judetul Constanta.

Fantana de sampanie

Fantana de sampanie este un mod original de a servi sampanie la evenimentul dumneavoastra, alternativa ingenioasa a unui chelner, fiind un element deosebit de decor care va incanta invitatii dumneavoastra.

Cu fantana de sampanie si un discurs inspirat pentru un toast memorabil, veti aduce un plus de rafinament evenimentului, creand o atmosfera minunata pentru eveniment, pe care invitatii dumneavoastra si-l vor aminti cu placere.

Fantana de sampanie poate deveni un element de decor deosebit, fiind insotita de un aranjament special pregatit de catre noi,  intregind imaginea evenimentului dumneavoastra.

De asemenea, fantana de sampanie poate fi folosita pentru a servi si alte tipuri de bauturi in functie de preferintele si gusturile dumneavoastra: vin, martini, gin sau sucuri naturale. Indiferent de optiune, fantana poate inlocui cu succes banalele pahare servite la masa si creand un spectacol inedit,care va ramane in mintea invitatilor dumneavoastra.

Barul de fructe (Fruit Bar-ul)

Barul de Fructe pentru evenimente sau Fruit Bar pentru este un serviciu pentru evenimente de toate tipurile: nunti, botezuri, petreceri, evenimente corporate ,majorat .

Barul de fructe reprezinta o combinatie surprinzatoare de sculpturi si aranjamente din fructe realizate armonios si prezentate elegant in cadrul salonului.

Bar de fructe este unic si veti putea sa incantati invitatii dumneavoastra oferindu-le o surpriza de vizuala de proportii. Barul de fructe este adaptat pentru fiecare eveniment.

 

Toate aceste servicii pot fi combinate astfel incat evenimentul dumneavoastra sa fie complet si cat mai bogat.